Analyse

Strategie

Bouwen

Realiseren

ONZE DIENSTVERLENING in klantcontact

CONSULTANCY

Ferment Management adviseert en begeleidt bij optimaliseren in klantcontact.

Hierbij werken wij vanuit de balans tussen mensen, middelen en processen, waarbij data een steeds belangrijkere factor gaat spelen.

Interim management

Gaat uw operations-, service- of klantcontactmanager met verlof? Tijdelijk een customer service analist nodig?

Onze  interim managers zijn betrokken, vakkundig en snel beschikbaar om snel ingezet te worden. 

project management

U verwacht no-nonsense professionals en wenst resultaten.

Wij hebben onder andere de ziekteverzuimreductie-, verandermanagement-, sourcing- en strategische projectmanagers waar u naar op zoek bent.

Customer Excellence prestaties zijn meetbaar. Analyseer uw CX prestaties en leer van anderen. Mix ervaringen, relevante kennis en interne feiten voor uw beeldvorming en creëer het startpunt voor verbetering van uw klanttevredenheid.
Uw Customer Excellence plannen versterken de richting van uw bedrijf. Maak uw Customer Excellence strategie uniek en relevant voor uw klanten zodat zij herkenbaarheid, gemak en plezier in klantinteractie ervaren.
Een werkende en effectieve customer service operatie bouwen vraagt heldere plannen, kennis van “de wet van de communicerende vaten” en motivatie. Bouw en verbeter uw Customer Excellence beleid organisatie-breed effectief.
Voor het uitvoeren van de Customer Excellence operatie is kennis en ervaring nodig. Voer uw customer experience operatie excellent uit en bereik customer service op het hoogst gewenste niveau. Zorg voor continuïteit in Customer Experience.

Uw gewenste customer service resultaat mag verbeteren? Of wilt u de concurrent voor blijven? Dit zijn voorbeeldvragen die relaties ons stellen. Hiervoor laten zij analyses op de klantcontactorganisatie / KCC uitvoeren door Ferment Management.

KnowledgeExpert AnalyseMystery ShoppingKCC BlauwdrukFeiten

De Ferment Management Contact Center Audit helpt u bij het maken van een inschatting van de huidige staat van de inrichting van uw klantcontact. De audit scant de dienstverlening van uw contact center, zowel in kwalitatieve als in kwantitatieve zin. U ontdekt concrete en realistische verbeterpunten. Resultaat van onze scan is een direct toepasbaar verbeteradvies. Indien gewenst worden de bevindingen afgezet tegen de “best practices” uit de branche.

Naast een grondige audit kunt u ook bij ons terecht voor een quick-scan, klantsafari, mystery-call onderzoek, workshop, team- of medewerker assessment om tot een passend antwoord op uw vraag te komen. Onze inzichten worden gevoed met actuele kennis en resultaten uit een jaarlijks benchmark onderzoek van onder andere Stichting Klantinteractie Research Center.

Een klantcontactstrategie opstellen of herzien, vraagt naast klant- en marktkennis ook inspiratie én realistische doelstellingen. Een goed doordachte strategie is de basis voor de inrichting van uw klantcontact en verspreidt zich tot in de haarvaten van uw organisatie. De strategie maakt dat uw organisatie zich onderscheidt en richt op succes.

Van de juiste strategie voor uw customer care naar excellente klant- en medewerkerstevredenheid. Ambities dienen haalbaar te zijn wanneer u succes wilt realiseren met uw klanten en medewerkers. Ferment Management ondersteunt u op beide vlakken. Wij maken de customer journey van uw klanten inzichtelijk, verbeteren stapsgewijs de medewerkerstevredenheid en begeleiden u naar een optimale inrichting van bijvoorbeeld uw centrale kennisbank, zodat alle klanten en betrokken medewerkers er gebruik van gaan maken.

Ferment Management heeft diverse organisaties geholpen om hun unieke customer care strategie te ontwikkelen waaronder Waternet, Eneco en Mediq maar ook instanties als Twente Mileu en DAR.

CultureBusiness voordeelConcreet wordenCustomer JourneyHaalbare plannen

Sta eens stil bij uw customer care operatie en ga belangrijke verbeteringen aan om in beweging te blijven. Denk aan effectiviteit, efficiency en bijvoorbeeld klant- en medewerkerstevredenheid. We helpen u met uw interne en externe verwachtingspatronen op elkaar te passen én ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich langer aan deze verbeteringen willen binden.

Van planmatigeaanpak tot gemotiveerdewerkwijzenen excellentbeleid.

Van een duidelijk plan naar de implementatie van verbeteringen. Wilt u uw customer care verbeteren? Wij bepalen samen met u hoe, aan de hand van uw uitdagingen in klantenservice- en/of verkoopprocessen. We stellen een op maat gemaakt programma samen, gericht op de proces-, verkoop- of performanceverbetering. Door de inzet van praktische tools en interactie tijdens workshops kunt u zelf aan de slag. Ferment Management biedt ondersteuning waar nodig. Wij hebben beleid gerealiseerd in bijvoorbeeld ziekteverzuimreductie, implementatie van live chat, meer sales in service, verhogen medewerker empowerment, hostmanship bij klachtenmanagement, high performance customer journeys en Lean in customer care.

Wij werken volgens de methode: participatief- en planmatig verbeteren. Dat betekent dat wij de mensen uit uw organisatie laten participeren waar dat kan, met als basis het verbeterplan. Dat leidt tot succesvolle en duurzame verbetering.

Iedere klant verdient het om excellent geholpen te worden! Heeft u tijdelijk een vervanger nodig bij zwangerschapsverlof of andere tijdelijke vervanging? Onze professionals continueren uw operatie.

Inzetbaar in alle organisatielagen. Ferment Management levert onafhankelijke en deskundige project- en interim managers op gebied van customer care en klantinteractie. Denk aan supervisors, WFM professionals, trainers, kennismanagers, contact center managers en customer service directors. Onze professionals ondersteunen u bij het realiseren van uw marketing- en verkoopdoelstellingen en het uitvoeren van uw excellente organisatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met contactcenters en customer service. Door inzetbaarheid in alle sectoren en organisatielagen schakelen zij zowel met klanten, medewerkers als business line managers.

Wij gaan effectief te werk door onze basis van expertise en de inzet van bewezen methodieken. Voorbeelden van onze inzet zijn het verlagen van ziekteverzuim, verhoging van de NPS, de optimalisatie van verkoopconversie of verbetering van de AHT (average handling time). Wij hanteren een pragmatische aanpak voor een concreet en tastbaar resultaat.

Echte resultatenmet expertsen professionalsin CustomerService

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Secured By miniOrange