Analyse

Strategie

Bouwen

Realiseren

Over Ferment Management

Ferment Management is één van de grootste nationale adviesbureaus op het vlak van customer experience en is opgericht in 2001.

Ferment Management staat voor de professionalisering van klantcontact. Wij willen vanuit onze missie, kernwaarden, creativiteit en pragmatische aanpak een inspiratiebron zijn voor onze klanten.

Ferment Management ondersteunt haar relaties bij het realiseren van hun marketing- en verkoopdoelstellingen met het ontwikkelen of optimaliseren van alle aspecten van de call center /customer contact operatie én de positionering van het call center / service center in de organisatie en in de markt.

We werken met beproefde methodieken en hanteren een pragmatische, no-nonsense werkwijze. 

 

Martine Ferment

100% passie
voor resultaat
en ontwikkeling

Martine Ferment is managing director van Ferment Management. Ze is ruim twintig jaar professioneel actief op het gebied van contactcenter effectiviteit, callcenter management en business consultancy. Vanuit haar overtuiging dat Customer Excellence voor iedereen bereikbaar hoort te zijn begon zij Ferment Management.

Voorheen werkte Martine onder andere als manager bij Eneco, KPN, Ernst & Young en als directielid bij Amazon.com, Vodafone, Wehkamp en Ziggo.

Martine ontwikkelde voor haar consultanctpraktijk onder andere het High Performance Organization Model ©. Dit model wordt succesvol toegepast bij het optimaal laten functioneren van de operatie in het belang van klantinteractie.

Naast haar werkzaamheden voor Ferment Management is Martine auteur van diverse contactcenterpublicaties en als docent verbonden aan diverse MBA- en Masteropleidingen waaronder Business Universiteit Nijenrode.

contact

Geef ze de ultieme
verwachting in
plaats van de beste.
Olaf

Olaf

Business Manager

Neem contact met ons op

Mail : olaf@fermentmanagement.nl

Mobiel : 06-27015195

Kantoor : 088-3376368

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Secured By miniOrange