Analyse

Strategie

Bouwen

Realiseren

Over Ferment Management

Consultancy-, interim- en projectmanagement met betrekking tot klantcontact.

Ferment Management staat voor de professionalisering van het klantencontact. Wij willen vanuit onze missie, kernwaarden, creativiteit en pragmatische aanpak een inspiratiebron zijn voor onze klanten.

Ferment Management is één van de grootste nationale adviesbureaus en is opgericht in 2001. Wij zijn een gerespecteerd lid van het netwerk. Ferment Management staat dicht bij haar klanten. Daar zorgen de consultants voor met adviezen en het managen van projecten die aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Uitgaande van de eigen kracht en tegen de wind in wil Ferment Management bekend staan als “het vat vol goede en succesvolle ideeën”.

Onze ideeën zijn eenvoudig, aantoonbaar succesvol, vernieuwend en zetten de trend.

Met gebruik van beproefde methodieken en onze pragmatische, no-nonsense werkwijze werken wij aan vraagstukken rondom:

  • Customer Excellence: de totale service-prestatie naar de klant door alle bedrijfsonderdelen heen.
  • Customer Journey: de service aspecten per customer touchpoint.
  • Customer Operations: de service in het customer care center.

Missie

Verwachting is het beeld
dat je creëert
Ferment Management ondersteunt haar relaties bij het realiseren van hun marketing- en verkoopdoelstellingen met het ontwikkelen of optimaliseren van alle aspecten van de call center /customer contact operatie én de positionering van het call center / service center in de organisatie en in de markt.

KwaliteitVerrassend & inspirerendSterk & KundigDaadkrachtig

Martine Ferment

100% passie
voor resultaat
en ontwikkeling
Martine is ruim twintig jaar professioneel actief gericht op contactcenter effectiviteit, callcenter management en business consultancy. Vanuit haar overtuiging dat Customer Excellence voor iedereen bereikbaar hoort te zijn begon zij Ferment Management.

Voorheen werkte Martine onder andere als manager bij Eneco, KPN, Ernst & Young en als directielid bij Amazon.com, Vodafone, Wehkamp en Ziggo. Voor de ontwikkeling van een meer structurele aanpak ontwikkelde Martine onder andere het High Performance Organization Model ©. Dit model richt zich op het optimaal laten functioneren van de operatie in het belang van klantinteractie. Het model is tevens meerdere malen succesvol toegepast.

Naast haar werkzaamheden voor Ferment Management is Martine auteur van diverse contact-centerpublicaties docent op diverse MBA- en Masteropleidingen waaronder Business Universiteit Nijenrode.

Martine werkte mee aan de ontwikkeling van het Nederlandse klantcontact en de dynamieken rondom de invloeden van klantcontact.

Ferment Management biedt een hecht team van vakprofessionals waardoor het bureau bekend staat als dé partij die altijd in staat is om snel tot mogelijkheden en oplossingen te komen. Daar zijn wij trots op.

Zakelijk contact

Geef ze de ultieme
verwachting in
plaats van de beste.
Ferment Management’s klantcontact professionals zijn doorgewinterd en ervaren met zowel industrie als consultancy expertise. Ferment Management bedient een breed scala van functionele gebieden en branches. Het team combineert overlappende functionaliteiten met analyses en adviezen over technologieën, procesoptimalisatie, team- en managementdrives en klantcontact-innovatie. Dit maakt intercollegiale samenwerking mogelijk waarbij Ferment Management professionals vraagstukken vanuit meerdere perspectieven in zowel diepte als breedte op weten te lossen. Wij gaan voor best-in-class aanbevelingen en topprestaties om nijpende kwesties en complexe problemen op te lossen.

Zakelijk contact met Ferment Management

Vertel ons meer van uw ideeën en situatie zodat een passend en effectief voorstel gemaakt kan worden.

Martine

Martine

Managing Director

Olaf

Olaf

Business Manager

Voor een gesprek en eerste indruk:

Mail : olaf@fermentmanagement.nl

Mobiel : 06-27015195

Kantoor : 088-3376368

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.